26.9.2013

Dässärit arpoo!

Niin kuin olette jo ehkä huomanneet, meitä ottaa moni asia päähän. Kuten esimerkiksi selluliitti. Tai suklaan syöntikielto. Tai liian pienet sukkahousut. Joku inhoo pakkoruotsia, me pakkoliikuntaa. Hikipinkoilu tossa hommassa ei ole meidän juttu. Suunta on silti kiloissa alaspäin, ja jonnekinhan se syömällä kerrytetty energia on hukattava, niin ollaan nyt tällainen pikku harrastus keksitty. No, siitä joskus lisää, mutta nuo alla olevat kortit eikun kuvat siitä vinkkinä. Ajateltiin nyt laittaa hyvä kiertämään, ja arvotaan jollekin onnelliselle sellainen paketti, ettei sitä sitten kannata mennä anopin kanssa hakemaan postista. Eikä kakaroiden. Ei mitään sellaista, mitä te nyt taas luulette. Kortteja noi on. Jos joku sattuu brittihuuorista [hupsista, siis brittiHUUMORISTA, kiitos tarkkaavaisen puolison löytyi noinkin komea kirjoitusvirhe] tykkäämään. Tosikot voi varmaan heti sulkea selaimen.

Me nimittäin arvotaan kaikkien tämän tekstin Facebookissa jakaneiden kesken näitä (ainakin meitä naurattavia) naurettavia kortteja. Ja vähän muutakin sälää aiheeseen liittyen. Näette sitten mitä. Pakko teitä hulluja on hiukan kiusata. Ai niin me oltiinkin itse ne hullut. No, kansan syvät rivit eivät voi olla väärässä.

Mutta siis arvonnan säännöt.
1) Jaa tämä blogikirjoitus Facebookissa.
2) Kun Facebook-sivumme saavuttaa 200 tykkääjän maagisen rajan, lähtee arvontakone käyntiin ja pyöräyttää sieltä kaksi vähemmän epäonnista voittajaa.
3) Ja siis huomatkaa, arvonta suoritetaan vain kaikkien tämän blogikirjoituksen jakaneiden kesken.
4) Jatkossakin siis aina tasasatasten kohdalla laitetaan pari pakettia jakoon, eli ei kannata nyt sitten heti mennä sinne hikilenkille purkamaan pahaa mieltä.


 
 
Noni, tällaista tällä kertaa. Tänään vanhempainvartti, hyvä syy jättää menemättä lenkille.
 
-Hanna ja Iina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti