12.9.2013

Facebook sivujen virallinen mainos.

Mun mielestä on aika noloa yks juttu. Meidän Facebook sivuilla on vaan 66 tykkääjää. Ja blogissa on lukijoita 1360. Me vähän mietittiin, että jos saatas 1000 tykkääjää Faceryhmään, niin arvottas joku satojen eurojen arvonen  juttu, joku hiustuotepaketti vaikka. 

Miks meidän aina pitää olla ihan sairaalloisen suuruudenhulluja? Siis meillehän riittäs muutama satakin tykkääjää, eikä me nyt mitään satojen eurojen arvosta juttua aleta arpomaan, mut jos ny jotain. Vaikka kasa postikortteja. Ai mitä, ei kuullosta houkuttelevalta. Hah, oottakaas ku näätte kortit! Ja voidaan me siihen joku muukin juttu keksiä. Mut koska me tykätään teistä ja itsestämme ihan hirveesti, ni voisittekste tykätä niinku takas. Tossa ------> oikeella on  toi tykkää-nappi. Ja kannattaa tosta yllä olevasta linkistä käydä kurkkaamassa sivujakin, siellä on kaikkee muutakin kun nää jutut, esim ÄLLLLÖTTÄVÄ kuva vastasynnyttäneen Shakiran vatsasta. Kuka HULLU laittaa kuvan johonki lehden kanteen juuri synnyttäneestä eukosta paita ylhäällä. 

Päivän asukuvaa nyt ei valitettavasti ole, koska en jaksa nousta sohvalta sitä kuvaamaan, eipä näissä legginsseissä ja neuleessa paljon kuvaamista ees olis. Päivän syömiset on muuten OK; koulun ruokalassa oli uunilohta ja salaattia tarjolla. Otin silti makaronilaatikkoa ja paistinperunoita. Ihmeellinen yhdistelmä, mut ne vaan jotenkin siinä puhutteli. 

Tässä kai tärkeimmät. Eli faceryhmä ja paistinperunat.

-iina-

Ihan kuvausrekvisiittaa toi Milka Popcorn suklaalevyn jämä. Minkä kuvauksen vai? Suklaalevyn kuvauksen tietty. Huomatkaa, en syönyt kokonaan, koska dietillä ei syödä niin paljon suklaata, kun ei-dietillä. Jätin 3,5 palaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti