29.9.2013

Katsoin peiliin, taju lähti.

On tää julmaa touhua. No kattokaas ku täs kävi niin, että alotin viime tammikuussa Jutan Go Fat Go:n ja menihän se rasva, minä tyttö kävin spinnissä ja kahvakuulassa, söin ohjeen mukaan ja lenkkeilin, join vettä litratolkulla. No eipä se mitenkään yllättänyt, että näytin myös kaposemmalta, enkä vaan näyttänyt vaan itseasiassa tiputin vajaan kympin rasvaa. Kovalla työllä. Moni sanoi, että voi ku oot laihtunut, teki mieli huutaa, että en perkule itestään oo laihtunut, vaan laihduttanut, kitunut ja kuntoillut ja kärsinyt . No, vähän liioteltua, en kärsinyt, enkä kitunut. Ei tehnyt edes mitään herkkuja mieli. 

Siiiiitten tuli kesä, no söin taas määrätietoisesti, hiukan vaan poikkesin siitä go fat go-ruokavaliosta, siitä itseasiassa tais tulla come fat come tai jotain, ja tulihan se rasva. Ihan kaikkikin melkein tuli takas. Löysin kuvan koneelta, keväältä. Kirpas. Olin rohkea ja puin samat vaatteet päälle kun kuvassa. Otin kuvan. Ai jumalauta. Tässä, olkaa hyvät. Before ja after kuvat, vähän väärässä järkässä vaan. 

Emmäänytiä onks täs mitään järkee pistää omaa naamaa nettiin kiloineen päivineen, mut hei, onks tässä jotain hävittävää?! Hävettävää on kyllä. Parikytkiloo hävettävää ja hävitettävää.

Okei, let`s see.... tissit, naama, reidet, perse, käsivarret...kaikki tuplattu. Hyvä Iina. Mitäs nyt tehdään. Joko alkaa motivaatio löytymään?! Saakelin ÄMMÄ!!! 

Saa osoittaa sormella, sanoa kaverille "mitä mää sanoin, takas ne tulee", saa nauraa. Niin tuli joo, takas tuli. 

Ei siin ny mittää, mutta kun kännykän painonpudotusohjelmakin vittuilee! 

Eikö tollasten ohjelmien tulis kannustaa?? Sanoo vaikka, että tikulla silmään joka vanhoja muistelee, nyt vaan tsemppaat tai jotain semmosta. Ei ku tolleen vaan julmasti, ei susta tuu ikinä mitään! Poistin koko sovelluksen. Latasin kyl takas samantien.


Jutta on mun idoli. Ihana muija kertakaikkiaan. Mitä ny laukoo tollasia ihme juttuja...en tajuu....


Saakeli.

-iina-


11 kommenttia:

 1. Jösses, Muru. Onks sul ollut massakausi? Ei sillä, että olisin oikea ihminen heittämään ensimmäisen kilon... eiku, kiven. Ollaan me muutkin (ehkis) vähän livetty tässä kesällä, mut hei taas mennään! Pidetäänkö pullatreffit vai spinnitreffit? Up to You, ja sillai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me Malva lähdet siihe pullatouhuu ny ollenkaa!

   Poista
 2. Ei muuta ku tsemppiä ja uuteen laskuun!!

  -suvi-

  VastaaPoista
 3. Ihana vaaleanpunainen paita (vai onko se takki?). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on verkkaritakki, Davidin, mustaki ihana. Mitä ny hiukan pieni :D -iina-

   Poista
 4. Aivan superhauska blogi! :D Ja hei, nyt et lannistu vaan hurjalla tsempillä etiäppäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheeta räpellystä, mutta pikkuhiljaa! Kiitti sulle <3

   Poista
  2. Ja Kia, huh huh, miten upee muija oot!! Siinä meille tavotetta!! Ei tollanen kroppa QP hampurilaisilla oo tehty, WAU!!!

   Poista
 5. Mä en kyllä tajua, miten sä muka painat noin paljon?! Näytät molemmissa kuvissa vähintään 20 kg kevyemmältä kuin väität. Olet ilmeisesti pelkkää raudankovaa lihasta joka puolelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm...lihas, mitä se on :D Kyllä kehonkoostumusmittari oli eri mieltä kun sä, mutta musta sä tunnut jotenkin luotettavammalta. Musta alko heti tuntuukin lihaksikkaammalta! Toisaalta mistä ne ois tulleet, voikohan lihakset tulla salaa. Vähän niinku hammaskeiju, mut lihaskeiju. Voi olla. Oli miten oli, toi sun kommentti sai mut hyvälle tuulelle (ja syömään yhen munkin) (ja toisen munkin) .

   Poista