23.9.2013

Paljon melua tyhjästä, tyhjät tynnyrit kolisee eniten ja muita osuvia viisauksia

Nii justiinsa, tässä on nyt vissiin ollu jotain puhetta laihdutuksesta. Taidettiin alunperin laittaa ihan tällanen pikku blogikin sitä varten, vähän niinku hoikistuttas ja urheiltaskin ehkä. No hitto vieköön, kaks viikkoa (vai kolmeko jo) oon sitä tässä suunnitellut. Tänään pidin sellasen oikein palaverin tuolla Kotipizzassa Porin Mikkolassa (ihan sika hyvät pizzat ja melkeen vielä paremmat hampit). Siinä kauppareissulla, jolla oli tarkoitus käydä ostamassa paistijauhelihaa ja pakasterasioita, niin löysin itseni pizzalta. BUSTED! Mikä valhe, mähän käyn aina tossa paikallisessa K-super(hyvässä)marketissa, ei tartte lähteä merta edemmäs kalastelemaan. Eli täysin suunniteltu pizzareissu, juupa, meen Iccoon jauhelhaostoksille, kas pizza, hyvää iltaa, syön sut. Suunniteltua, sanon minä!! No, se on nyt syöty, mitä sitä enää vinkumaan. Samoin kun toi Pandan suklaasekoitus-pussi, melkein syöty. Koululta ostettuja korvapuusteja en enää jaksanu. Lapset saa ne. Oon niin hyvä äiti tai jotain...Anyway, kävin siis kaupassa. Tämä suuri operaatio on siis kärjistynyt siihen pisteeseen, että ostin pakasterasioita ja reilun kilon paistijauhelihaa. En tosin tajua miks, koska mulla on niitä jo pakastimessa valmiiks. Jotenkin kuuluu tähän jokamaanantaiseen laihiksenalotus-operaatioon tää jauhelihan ostelu, paistaminen ja pakastus. Samalla syön suklaata. Kyllä tästä toiminnasta joku psykologi sais hyvät lausunnot. 

No, huomenna on jo tiistai, voiks sillon alottaa mitään? Vai ens maanantaina sittenkin vasta?? Mun pakastin on täynnä jo jauhelihaa, en voi ostaa sitä ens maanantaina lisää!!? Kyllä oon niin suurta melua aiheesta *LAIHDUTUS*  pitänyt, että taitaa olla aika alkaa tositoimiin. 
Siksi pitää olla varovainen kun kutistuu, ei sovi liian upeeks alkaa. Näihin sanoihin ja tunnelmiin myöhäisenä maanantai-iltana,

-iina-

PS. 200 tykkääjän raja Facebook-ryhmässä lähestyy, 100. tykkääjä ja 200. tykkääjä saavat yllärit ja kaikkien  tykkääjien kesken arvotaan jotain kivaa...joka on vielä matkalla Suomeen. Ei, ei Channing Tatumia!! Ei se ole tulossa Suomeen! Jos olis, niin en istuis riihestä revästyn näkösenä tässä sohvalla ja kirjottelis blogiin. Olisin lentokentällä kiinteänä, hoikkana ja seksikkäänä. Mikä mies? Mitkä lapset? No niin, maa kutsuu ja todellisuus. Ja jauheliha. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti