10.9.2013

Sometusta. Ja jostain ihmeen päähänpistosta päivän asu. Sori.

Koska blogiamme on tänään luettu jo 47 kertaa (olen itse lukenut tätä n. 20 kertaa, sisko kerran ja Hanna loput) niin on aika astua somen koukuttavaan maailmaan! Valloitamme blogimaailman lisäksi myös Facebookin ja Twitterin. Seuratkaa ja tykätkää ja kommentoikaa ja iloitkaa kanssamme.

Tiiättekö muuten mitä mulla on nyt päällä? Juu, ei tää ollut nyt mikään eroottinen kysymys. Itseasiassa hyvin kaukana siitä. Mulla on sellanen asu, että jos joku mut tässä näkee, joudun oitis riistämään silminnäkijän hengen. Tai ainakin puhkomaan sen silmät. Jos joku näkee vain vilaukselta, ehkä selviää hiekan silmiin heitolla. Kenenkään henkiä ei ole vielä riistetty, koska jos joku on vaarassa mut nähdä tässä asussa, vilahdan ääntä ja valoa nopeammin pois näkyviltä, eli hiekat silmiin on piisannut tähän asti. Oi, te palatte halusta nähdä mun asuni. Niin joo, blogeissahan onkin tapana kuvata päivän asu. Mäpäs kuvaan. Kuuluuko mun ny verhoutua johonkin merkkilaukkuun ja hienoihin kenkiin. Ei ne kyllä tähän asuun sovi, mutta päivän asu-kuvissa nyt pruukaa olla sellaset. Nyt kaikki ei-satakuntalaiset (muutettu juu taas) ihmettelee, mitä tarkottaa pruukaa. En minä vaan tiedä, googlatkaa!

No, päivän asu. Olkaa hyvät. Ja anteeksi.
No kaivoin nämä kengät tähän hehkeään asuuni, koska näille ei ikinä ole mitään käyttöä ollut. Nyt ne pääsi blogiin. Mahtavaa. Tällaset timanttikengät. 
Laukuksi sopiikin kivasti tämä Guessin laukku, tällasella veskatyypillä on joku nimityskin, kluts tai joku. Jotain booa jäljitelmää. Tää on siitä kiva asu, että sopii mikä laukku vaan, Guessit, Korsit, muovikassit...just name it!! 

En vaan pystyny seisoo suorassa, tää puku on vaan niin HIRVEE. Tolleen mutkalla ei näy kokonaan. Ja noi ei oo pallit tai tissit, vaan kädet taskuissa.


Kas noin, päivän asu postaus suoritettu. Mitä hittoa mulla on liikkunut päässä kun olen tämän puvun ostanut? Niin joo, älkää pelästykö, en ollut tämä päällä koulussa, vaihdoin kotona vaan mukavat päälle. Jos tää olis ollut heräteostos, ni ok, mutta EI, mä menin Seppälään ihan varta vasten etsimään tällasta. Ei siellä ollut. Pyysin tilaamaan toisesta liikkeestä. Miten suunniteltua ja harkittua. Ei ole mitään selitystä. En ymmärrä vieläkään että ostin tämän. Niin ja että käytän tätä. Mintun vihreää ja valkoista vaakaraitaa. Huh! Tajuan kyllä jossain sisimmässäni, että näitä potkupukuja käyttää yleensä teinit. Hoikat teinit. Ei kolmekasit ylppärit (ylppäri-->ylipainoinen, omaa slangia). Tää on kiva kun ei kiristä. Vielä.-iina-2 kommenttia:

  1. Eihä. selailen elämäntyökseni muiden laihdutusblogeja oman uurastukseni ohella ja aina niis on sama tylsä kirjotusasu mut kalorien päivittely ja motivaation vannominen täyttävät kuitenki tarpeeni. Tää blogi on SEKÄ viihdyttävä ETTÄ toimii kaapin suolapähkinöitä ja suklaita pakoillessa. Oot mahtava, keep it cool!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa kiitti sitte! Saa nähdä pystynkö ite pakoilemaan pähkinöitä tai yleensäkään mitään ruokia, aika touhuu on hei! Mut jää nyt toki seuraamaan tilannetta, eihän sitä tiiä vaikka jotain tapahtuski laihdutuksen saralla , jos ei tapahdu ni saat olla vahingonilonen sit luvalla! iina

      Poista