23.10.2013

Dazzlingit lähti korttikaupoille

Me lähdettiin myymään kortteja. Varattiin oikein kalentereihin etukäteen  koko päivä aikaa, että ehditään varmasti kiertämään useita paikkoja. Yksi syy, miksi Iinan kanssa on niin mahtavaa, on se, että Iinaan voi luottaa. Iina ei ole yhtään aikaisemmin valmis lähtemään kuin minäkään. Hypättiin autoon puoli kahdelta. Päästiin reilu kilsa, molempien teki mieli Starbucksin ihanaa lattea. Ei mitään skinny-versiota, vaan ihan kunnollista. Hmmmm... Siwaan. Ai miksi sinne? Siksi. Älkää kyselkö enempää. Hajaantukaa!
 
Kuljen usein bussilla töihin. Se alkaa jo ärsyttää. Aina saa hikipäissä juosta pysäkille kymmenen eri kassin ja pussin kanssa, ja silti jotain jää kotiin. Ei olisi oman auton kanssa sitä ongelmaa. Ainakaan ei kiinnittäisi niin paljon huomiota. Voin vain kuvitella huvittuneet ilmeet, "taas se muija menee tuolla puolijuoksua, mahtaako tällä kertaa ehtiä bussiin". Miehen pitkän taivuttelun (lue: puhuu autoista, näyttää autoja, puhuu jälleen niistä, tuo nenän eteen kuvia, vetoaa naisellisiin puoliini, turhamaisuuteen, koska tietää, minkä auton ostaisin, jos sellaisen haluaisin) jälkeen olen alkanut jo hiukan sulaa ajatukselle omasta autosta.
 
Ehdotin Iinalle, että voitaisiin käydä ÄKKIÄ koeajamassa yhtä valkoista Audia. "Eiks se ollut Palinilla? Oli, oli." Kierreltiin pitkään, ensin autolla liikkeen pihalla, jonka jälkeen oli pakko jalkautua sisälle halliin, kun ei sitä kyseistä Audia löytynyt. Nokka pystyssä tietenkin. Kun kaksi superihanaa naista tulee katsomaan autoa, automyyjien pitäisi levittää punainen matto ja ojennella avaimia toinen toistaan upeampiin luomuksiin. Naiset tulevat ostamaan autoa, eivät potkimaan renkaita tai kurastamaan autoja turhilla koeajoilla. Nirppanokkamme laskeutuivat pikkuhiljaa, samaa tahtia naaman kanssa. Yksikään vetkuttelun ja vetelyyden sankari ei vaivautunut paikalle. Miehet sluibailivat joko takahuoneessa tai yrittivät naamioitua näkymättömäksi hallissa olleiden pakettiautojen varjoihin. Enpä enää ihmettele, miksi autojen myynti on laskenut. Kukaan ei varmaan olisi silmiään lurpauttanut, jos oltaisiin Iinan kanssa hypätty ensimmäisen unelma-auton rattiin ja lasketeltu auringonlaskuun.
 
Vaihdoimme hallia. Hmm. Ei näy Audia. Mahtoiko se sitten ollakin jossain muualla myynnissä...

Blondi naismyyjä asteli itsevarmuutta huokuen vastaan, ei tietoakaan lusmuilusta tai autojen takana piileskelystä. Ei ollut Audia, mutta oli Mersu. No mikä ettei. Blondi haki meille avaimet. Ihan lussu diisseli. Siis se mersu. Blondissa voisi hoitaa vastedes koko putiikin itsekseen. Tai no, siltä se kyllä vaikuttikin.

Ei mitään lussua mersua. Edelleen EHKÄ Audille, mutta sitä ei tuolla ollut. Blondi ehdotti Volvoa. Iina kyökkäsi jo pelkästä ajatuksesta. Minä epätoivoisena annoin Volvolle mahdollisuuden. TSAIJAIJAI! Jos Iina saa orgasmin Michael Korsin laukusta, mä sain tästä Volvosta. Syntistä nahkaa, automaattia, pehmeyttä, sulavaa liikettä, kiiltäviä pintoja ja houkuttelevia nappuloita. Rakkautta.

Oikeesti meidät on Iinan kanssa tarkoitettu rikkaiksi ja pienipyllyisiksi, miten on voinut tällainen erehdys tapahtua, että on saatu nää kropat ja nää pikkuhilut. Huutakaa vaan "YOU BITCHES!", tullaan sitten säikyttelemään teitä suojatiellä! Tai ainakin postilaatikolla! Tai no ainakin ajetaan nokka pystyssä ohi! Tai ajetaan vaan ohi. Kyllä te sitten huomaatte. Jos ette muusta, niin Dässäreiden tarroista. Saakohan niitä tarroja osarilla..?
 
Jaa juu. Pitää varmaan katsoa vielä vaatekaappiinkin. Eihän mulla ole mitään päällepantavaa niin hienoon autoon. Ei sinne mitään rytkyjä voi laittaa. Laukkukin pitäis hankkia. Joku Chanel. Ehkä Hermes. En osaa päättää.
 
Ai niin, ne kortit. Ei me sitten ehdittykään kiertää niiden kanssa. Toisella kertaa sitten. Tässä KOOSTE päivästämme. Kolme tuntia me siellä liikkeessä viihdyttiin. Ja kyllä mä vielä menen auton hakemaan. Vaikka minun aina niin optimistinen puolisoni kysyikin ensimmäiseksi: "Millä rahalla ajattelit sen maksaa?". Osarilla tietenkin.

Sain kyllä ainakin kymmenen paheksuvaa kirahvia osakseni. Mitä vittua se sitten pakottaa mut katsomaan niitä autokuvia??? 
 
 
- Hanna -
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti