31.10.2013

Miamissa käytiin patsastelemassa

Käytiin perheen kanssa syömässä. Wuhuu. Varsinainen uutinen... ai ei vai? Eiköhän se jo ihan päälle päin näy, ettei se tainnut olla mun eka kerta. Tosin ensimmäinen kerta Miami Restaurant & Barissa, Porissa.
 
Mä en sitten ole saanut tästä latiakaan, en tunne edes yrittäjiä. Tämä ei ole siis mikään korruptiopostaus. Ainoa yhdistävä tekijä kyseisen paikan kanssa oli se, että mulla oli nälkä ja heillä oli ruokaa.
 
 

Vähän kaikkea olisi tehnyt mieli maistaa. Kun mikään ei riitä. Liha näytti olevan Kauppahallin Pihvimestarin valkkaamaa lähituotantoa. Wautsi. Pointsit kotiin.
 
 
Tällaisen tilasin ja söin.
 
 
Ruokaa odotellessa oli aikaa katsella ympärille. Ravintola itsessään oli kivan näköinen, ihmisiä ja tilaa sopivasti, mutta kun nyt kerran satuttiin istumaan ikkunan äärellä, niin toki sitä tuli tuijoteltua pihalle.
 
 
Huom. Tämä kuva ei ole Porista.
 
 Lapsena tuli katsottua joka jakso Miami Vicesta puolisalaa. Silloin kun Don Johnson sai vielä vaaleanpunaiset sukat pyörimään jaloissa.
 
Ikkunamaisema näytti tältä:

 
Pelkistettyä ja karua sen olla pitää. "Pthyi!" väreille ja ilolle, kurjuuden maksimointi rules!

 
Tuo rumilus on tietääkseni Omppuhotelli. Mikäs siinä, jos tykkää neuvostohenkisestä ankeudesta. Vain Ville Haapasalo ja ruoska puuttuu. Sori, se olikin eri juttu.
 
Voin vain kuvitella, mitä mieheni haluaisi nähdä Miamissa. Suuntaisi ensimmäisenä kohti Miami Beachin nähtävyyksiä.
 
 
Nähtävyydet mä sille kyllä näyttäisin, hankkisin sille ensin vaan sellaiset Stevie Wonder -lasit ja valkoisen kepin.
 
***
 
Niin, se ruoka. Ei sellaisia ylistyssanoja olekaan, jolla ruokaa voisi kuvailla. Kuvat puhukoot puolestaan. Niissä on vain yksi vika. Ehdittiin syödä lautaset melkein tyhjiksi ennen kuin muistin ottaa kuvat. Käyttäkää mielikuvitusta. Noilla lautasilla oli parhaat pihvit, mitä ollaan koskaan syöty.
 

 
 
 
 
Parhaat ranskalaiset ja dippi ikinä.
 
Niin paljon kokemusta syömisestä, että nyt mä jaan oikein pisteitä. Miselin-tähtiä.
 Ruoka oli järjettömän hyvää, asiakaspalvelu ystävällistä, lapsen ruoka tuotiin etukäteen ja muutenkin ruoka tuli nopeasti. Paikka oli viihtyisä ja vois siellä iltaakin istua. Hyvinkin.
Miselinit siis kehiin. ****+/*****.

Pikku vähennys tuli siitä, että vessassa oli saippua loppu. Ravintolassa sentään kun ollaan, niin käsienpesu saippualla pikkuipanan kakikäynnin jälkeen ois ollut ihan jees. Mä oisin ottanut jälkiruokaakin, mutta yllätys yllätys, miehen piti päästä katsomaan jääkiekkoa telkkarista. Aina jotain.
 
- Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti