16.10.2013

Raivohullun tunnustuksia osa 1

Verensokerilla on valtava vaikutus meidän perheen elämään. Eilen työpäivän jälkeen verensokeri oli koko jengillä pakkasella. Meillä paikalla olleilla oli huutava nälkä: minä huusin kuin hyeena, isäntä raivosi nälkäkuoleman partaalla ja kolmevuotias piti todella kestämätöntä kitinää ja natinaa. Taisi kissakin rääkäistä muutaman kerran.
 
Kenenkään meistä ei tehnyt mieli edellisenä päivänä tehtyä kookoskanaa, mutta kukaan ei ollut myöskään valmis uhrautumaan kauppaan. Varmaan tunti me huudettiin toisillemme. Lopulta heitin uunipellit rytisten kanat uuniin ja painuin ulos haravoimaan, räjähtävän raivon voimalla, sammalten sinkoillessa yhtä aikaa kipinöiden kanssa.
 
 
 
No, ei mitään. Porukka rauhoittui, kun syötiin sitä perkeleen kanaa. Kaikki hyvin. Verensokerit turvallisessa nousussa.
 
***
 
Sen verran tulenkatkuinen ilmapiiri oli ollut, että lähdettiin ulos tuulettumaan. Tarkemmin sanoen geokätköilemään Iinan kanssa. Susimetsään. Sai mut huijattua mukaan, kun väitti, että auton saa ajettua ihan laavun viereen. Ei muuten saanut. Pelkäsin ihan helvetisti. Iina oli onneksi osannut varautua, mukana oli glögiä ja Morgan, luottoystävämme.
 
 
 
 
Kuutamo oli upeaa katseltavaa. Kuten seurakin. Iina on nyt kyllä tsempannut oikein kunnolla. Se painaa kuin hullu, spinneissä ja muualla. Sai mutkin sinne spinniin ylipuhuttua, mutta sitä päivää odotellen. Mä niin inhoan ryhmäliikuntatunteja, hikeä ja kyyneleitä. Tulee ihan mieleen kouluaikaiset liikuntatunnit. Kuudennella luokalla oli korkeushyppyä, hyppäsin patjan viereen, komeessa kaaressa suoraan selälleni. Pesäpallokerhossa sain kivikovan pesispallon suoraan keskelle otsaa. Että sillee. Nyt se sanoi, että siitä spinnistä tulee häpyluut kipeeksi. Mahtavaa.

Kunpa keksisin jonkun hyvän tekosyyn.
 
 

 
 
- Hanna -
 


2 kommenttia:

  1. Pikku vinkki häpyluiden puolesta :) NKK:n vastaanotosta saa lainaksi geelisatulan tunnin ajaksi ja pyöräilyhousut kannataa hankkia, jos aikoo useamminkin käydä. Niissä "geelivaippa" valmina. Eli ANTAA PAINAA! Spinning kuluttaa sentää 500-900 kaloria tunnissa... :)

    VastaaPoista
  2. Häpyluuni kiittävät vinkistä. ;)

    VastaaPoista