3.11.2013

Ihana torstai-ilta, joulu mielessä ja romantiikka kukkii niin maan perkeleesti.

Pakko tää lelulehtikatsaus on jakaa teidän kanssa. 

 Siivosin talon torstaina, oli ihanan kiiltävää ja puhdasta (liiottelua 80%) , kynttilät paloivat ja loivat tunnelmaa. Kissanpaskakaan ei haissut, kissan huussikin oli kuurattu. Istuin sohvalle, avasin lelulehden. 

Voi jumalauta. Mitä on tapahtunut ja missä vaiheessa. Onko joulupukki ottanut loparit ja joku demoni astunut viransijaiseksi?

Tässä pari helmee.

Ei todellakaan ole maailma valmis, menkää pois rumat nuken kuvatukset.

Hurraa. En fanittanut niitä vanhojakaan.Ai nää uudet on haudasta juur nousseita. Kiva.

Tääkin vielä. Lasisilmät. Ihanaa. Kauniit lasisilmät. 


Joo valloittivat pari vuotta sitten, nyt alkaa pursuta korvistakin. Uudistukaa Angry Birdsit, alkakaa vaikka iloisiksi tai mitä vaan, jotain....Sitten olis tällaset kivat pikku yogurtinis nuket. Oisko ens katalogissa paprikaanit. Vai pullapitkoliinit. Get real. Typeriä nimiä.
Sitte....tällanen, ööö, pallo, tai varmaan pää. Siihen tungetaan tikkuja. Pää johon tungetaan tikkuja. Oisko aika liki jotain woodoo-toimintaa.

Tää kiinnostaa ihan sikana kaikkia lapsia. Palapelimaljakko. Ja äiditkin tykkää. Takan reunalle sitte palapelimaljakko koristeeksi. On mahtava idea. Mulla meni ne pallon muotosetki yli ymmärryksen. Miks ei palapelit voi vaan olla palapelin mallisia, sellasia litteitä.
Tää seuraava on kyllä ihan paras. Vessanpönttö nukelle. Kuuluu kusen lirinää ja pieruja. Paskapaperikin mukana. Interaktiivinen nukke siihen paskalle. Ens katalogiin oottelen kyllä tähän päivitystä, jos sais jätöksetkin jo sitte. 

-sanaton-

No, en jaksanut selata enempiä, en saanut tästä lehdestä oikein idiksiä omille lapsille. Onneksi mieheni tuli 4 päivän työreissulta kotiin, oli jo ikävä. Miettikää, kaikki ruuanlaitot, harrastuksiin kuskaamiset, pyykit ja tiskit, 5 lasta, niiden välien selvittelyä, oma työharjoittelu...unet jäi aika vähiin. Kämppä pysyi siistinä silti, pyykit pestynä, ja kaikki oli järjestyksessä...Ihan zombi olo.  Sitten tulee oma muru kotiin. Ja tuo kukkia. Siinä sitten unohtuukin väsymys ja ahdistus. 

WTF???
Oikeesti. Kattokaa ny. Aika helvetin kuppane oksa. No, koska olen sen arvoinen tai jotain. Ja ajatushan on tärkein. Mitä lie ajatellut kun tollasen risun osti. 

Menin nukkumaan.

-iina-


PS. Kuka tunnustaa kuksineensa My Little Ponyn kanssa?? On nimittäin nähty kaupoissa ihmisen ja pikku ponisen risteytyksiä…Epäilen, että Barbie on ollu asialla. Oikeesti….My Little Pony jolla on ihmisen vartalo ja ponin pää…. Sairasta.


2 kommenttia:

  1. :DDd Nää lelujen takana olevat kehittelytiimit on kyl pahasti häiriintynyttä porukkaa, jotka on aivoriihen aikaa ollu hyväs kaasus. Mut ootpa sä tehokas, huomaa siitä ku näinki itseironisesta kirjotustyylistä huolimatta tuntee itsensä saamattomaksi vaatekasojensa keskellä. Good for you!

    VastaaPoista
  2. Joo en tiiä mikä hitto niitä vaivaa. Jotain lobotomian läpikäynyttä sakkia noi lelujen kehittelijät. Oikeesti, miettiikö ne siellä tosissaan tollasia sekasikiöitä, niinkun barbie-poni mixejä. Huh huh.

    Juu, tehokkuus on kuule sellasta puuskittaista, välillä oon tehokas ja välillä ihan sairaan tehokas. Pitää katos keksii sijaistekemistä liikunnalle, kyl on meinaan siistiä meillä. Pyykkikoritkin aina tyhjät. Ei kerkee salille! -iina-

    VastaaPoista