10.12.2013

Top 5 lahjat miehille

Tasapuolisuuden vuoksi on tehtävä TOP 5 lahjalista miehille. Kuinka tylsää onkaan kierrellä rautakaupassa, näyttää samalla sekä viehättävältä että siltä kuin tietäisi mitä on tullut hakemaan. Samaa rojua joka hylly täynnä. Valitse sieltä sitten jotain "todella kiinnostavaa". Not. Tänä jouluna tehdään (lahjojen) antamisesta paljon hauskempaa.


1. Channing Tatum -kasvonaamari
Joka naistenlehdessä ja varmaan etenkin miestenlehdissä (???) kannustetaan roolileikkeihin, niin mikäs siinä sitten. Kunhan on välineet kunnossa. Tässä sellainen. Tulostus ja kuminauhat korviin, niin johan alkaa tapahtumaan. Eli tässä, Channing-naamari päähän ja leikkimään. Dässärit suosittelee! "Fantasioitakin on lupa toteuttaa. Pukeutuminen rooliasuun voi leikin ohella olla yllättävän kiihottavaa. Roolissa on jotenkin luvallisempaa ja turvallisempaa toteuttaa salaisiakin haaveitaan." - lainaus sivustolta www.tohtori.fi -


Askartele tästä.2. Vesipullo, eikä mikä tahansa, vaan Matt Damonin vesipullo.
Matt Damon on aina hyvällä asialla. Sankari. Jason Bourne. Pelastaa maailman. Vähintä, mitä voimme tehdä, on seurata Mattia... eikun Mattin esimerkkiä. Kurkatkaa nyt toi water.org myös, siellä tärkeää tietoa puhtaasta vedestä. Mulle ne sivut on jo tutut, on tullut kuolattua eikun kurkattua niitä jo aiemminkin. Ei tästä nyt tule mitään.  "With each purchase of a limited edition Water.org CamelBak Groove bottle, you give a life-changing gift."

Matt Damon ...eikun pullo lahjapakettiin.

Hups. En osannut päättää,
kumpi kuva parempi.
(No tämä tietenkin!!)

3. Kalenteri
Jokaisella itseään (puolisoaan) kunnioittavalla miehellä pitää olla kalenteri. Merkitään kalenteriin valmiiksi syntymäpäivät, nimipäivät, kihlapäivät, hääpäivät, joulut ja muut merkittävät päivät. Näin miehen on helppo seurata missä mennään ja mitä tapahtuu (tai vaihtoehtoisesti selvittää jälkikäteen mikä eukkoa vaivaa). Tämä Dässäreiden suosittelema kalenteri keittiön seinään ja parisuhde paranee.  Kalenteri TÄSTÄ. Ei hajuakaan, kuka mitä miksi ja milloin, mutta siinä on oikea vuosi, päivät ja kuvat kohdallaan. Mitä muuta sitä enää tarvitsee. Tämä kalenteri on aivan spesiaali. Go Stuart go!

4. Hassunhauska T-paita
Kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei voi sietää näitä hassunhauskoja paitoja hyperhauskoilla teksteillä. Mutta tässä paidassa on tavallaan tietty pointti. Jos ja kun se urpo (anteeksi, piti sanoa mies) lähtee kavereiden (anteeksi, piti sanoa ääliöiden) kanssa saunailtaan, voivat sitten keskenään lukea paidasta vastauksen jokaiseen tulevaan kysymykseen jo heti valmiiksi. Ei tarvitse herättää öisillä kännipuheluilla ja kuunnella, kun joka jätkä puhuu vuoron perään luuriin vain vakuuttaakseen, että a) puolisoni on hyvä jätkä b) kaikki ovat niin onnellisia c) juodaan enää vain vähän d) ollaan jo kohta tilaamassa taksia kotiin e) kaikki on niin hyviä jätkiä f) jotain todella filosofista asiaa, joka kiinnostaa todella paljon klo 02.05 yöllä. Vastaus löytyy paidasta. Isoin kirjaimin. Näkee sokeampikin siipiveikko siitä sitten tavata.


Säästetään tällä kaikkien aikaa ja vaivaa.


Tätähän ne toivovat, urpot.

5. Viides lahjavinkki
Se onkin sitten monivalinta. Tai kerää koko sarja. Eli mene kauppaan, mielellään ruokakauppaan. Katsele ympärillesi. Näkyykö mitään, mitä itse olet saanut lähiaikoina tai -vuosina, silloin joskus? Jos antaa toiselle jotain, varmaan pitää siitä itsekin. Sillä periaatteella lähesty kohdetta, paketoi ja anna paketillinen iloa ja hyvää mieltä. Pus pus!! Ja tästä kortti perään!
Ja siis ei muuta kuin shoppailemaan!

- Hanna -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti