4.12.2013

TOP 5 lahjavinkit miehille, jotka eivät osaa ostaa lahjoja

Nyt kun joulu jo häämöttää näinkin liki, varmistan, että mahdollisimman moni meistä naisista saa lahjaksi jotain muuta kuin pörrösukat ja digiboxin. Sen verran on kokemusta näistä asioista, että voisin vaikka vannoa, että yhdellä jos toisellakin naisella on naama venähtänyt, kun paketista ei olekaan paljastunut sitä odotettua ylläripylläriä. Toki niitäkin joukkoon mahtuu, mutta nyt tytöt pelataan täysin varman päälle. Ei tarvitse sitten haaskata jouluna aikaa naama möttöksissä ja tappaa toista murhaavalla katseella.
 
Tämän postauksen jälkeen on yhdenkään miehen turha natista, ettei "keksinyt mitään". Tästä sen kun ponkailee vaan listalta jotain, niin sitä voi olla toiveita saada jouluna jotain muutakin kuin joulukinkkua.
 

1. Hajuvesi
 
Toisin kuin te miehet luulette, ei hajuveden ostaminen ole vaikeaa. Kävelette Sokokselle (tai Stockmannille), otatte myyjää hihasta kiinni ja pyydätte nuorekkaan ja laadukkaan tuoksun. Jos millään pystytte, niin haistakaa. Jos haju tyrmää teidät kanveesiin, niin pyytäkää toista vaihtoehtoa. Jos ette pysty enää haistamaan, luottakaa myyjään. Ottakaa riski! Se on hajuvesi, ei auto.


Sokoksen valikoimaa. Pojat, SOKOKSEN!
 
Acorelle ekonaiselle.
 

Minulle tämä: Versace Yellow Diamond.
Ja tärkeä tiedotus tähän väliin. Nämä eivät ole maksettuja mainoksia.
 

2. Kosmetiikka
 
Jos puolisosi ei ole hajuvesi-ihmisiä (sellaisiakin naisia on), niin kurvaa kosmetiikkaosastolle. Tee ensin vähän salapoliisityötä. Toisin sanoen, tutki ympäristöäsi. Jos wc:n kaapeista, käsilaukusta, vaatehuoneesta tai kylppärin hyllyiltä ei löydy yhtään hajuvettä, eikä puolisosi koskaan ole maininnut hajuvesien puutteesta, on varmempi pitäytyä laatukosmetiikassa. Ja toisekseen, kyllähän sinun pitäisi tietää, käyttääkö armaasi hajuvesiä. Jos et tiedä, niin katse peiliin ja ruma irvistys. Sinä ilkimys!
 
No niin, jatketaan pojat tuosta kosmetiikasta. Kaupat ovat täynnä hienoja kosmetiikkalahjapakkauksia. Ja korostan nyt sitten, että se lahjapakkaus haetaan tuolta Sokokselta tai Stockmannilta, ei säästömarketista. Sillä ON väliä. Älä ajattele. Anttilan Angry Birds -lahjapakkaukset eivät nyt vaan toimi, olivat sitten Lumenea tai eivät. Hernepussit tulee nenään, jos sellaisen menet antamaan. Sama kuin sinulle tuotaisiin golfmailojen sijaan pussillinen hikisiä pingispalloja.
 
 
Toimii.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tästä jo hieman rupsahtaneelle
puolisolle pelastusta tyylillä.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Herkkikselle. Apteekista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Kauneushoitolan lahjakortti
 
Lahjakortti toimii aina, kunhan se on mieluisaan paikkaan (kyllä, paikoissa on eroja) ja riittävän iso. Suosittelen: geelikynnet, jalkahoito, kasvohoito, ripsipidennykset, jotain ylellistä. Älä pihtaile! Jouluaattona (tai syntymäpäivänä, hääpäivänä, nimipäivänä, toisen nimen nimipäivänä, naapurin kissan nimipäivänä) nainen odottaa jotain luksusta. Älä tuota pettymystä!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Korut
 
Kaikki naiset pitävät koruista. Timantteja ei ole koskaan liikaa. Katso nyt sitä puolisoasi! Eikö hän, lapsesi synnyttänyt, sukkiesi lajittelija, kalsareittesi pesijä, ansaitsisi jotain herkkää ja kaunista vaihteeksi..?
 
Sormus on aina romanttinen lahja.
Tällä lämpenee jo nihkeämpikin eukko.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Unohda rihkama, sitä voi itsekin ostaa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5. Matkat
 
Tämä on paha. Vähän kuin nuo timantitkin. Maksaa, maksaa....! Mutta jos jollain naisella on täällä vähän paksumpilompsaisempi ja avokätisempi puoliso, niin en voi jättää tätä listan ulkopuolelle. Matka. Mielellään romanttinen reissu kahdestaan jonnekin naisen toivomaan paikkaan. Suurkaupungit toimivat yleensä aina. New York, Lontoo, Pariisi, Rooma, Lissabon. Unohda turistirysät, niistä on romantiikka kaukana, kuten myös laivaristeilyistä. Tukholma ja Tallinna on jo nähty.
 
Suosittelen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BONUS! 6. Tatuointi tai rahallinen sijoitus tatuointikassaan. Persoonallista ja toimii, mikäli puolisosi odottaa kovasti tällaisen hankkimista. Vink vink, sinne kotipuoleen.
 
HUOMAATTEKO?! Ei keittiötavaroita, tekniikkaa eikä astioita. Ja miehet, jos teillä ei ole varaa lahjaan, niin hemmotelkaa sitä naistanne nyt sitten jollain tavalla, älkääkä seisoko kädet taskussa.
 
Joulufiilis tulee ilman lahjojakin, mutta ei niin, että olla möllötetään sohvalla munia kaivellen. Siivoa, hae kynttilöitä, hiero, kysy mitä kuuluu ja anna omaa aikaa.
 
Ja me tytöt, nyt vaan odotellaan.
 
-Hanna-
 
 

 

2 kommenttia: