7.1.2014

Helvetin hyvät uudet vuodet kuulkaa ny sitte.

Uusi vuosi ja uudet kuteet. Eiku kujeet. Tai ainakin pitäis olla uudet kujeet. Kauheeta vaahtoomista kaikilla, myös minulla, koko loppuvuosi kaikenmaailman lupauksista ja laihtumisesta ja terveellisestä elämästä, liikunnasta ja muusta rasittavasta. No samat vanhat kujeet täs nyt on ollu jo viikon tätä vuotta. 

Mun mielestä vähän jotenkin (ehkä) keventelin tota ruokavalioo viikon enkä (ehkä niin paljon) syönyt suklaata. No, aamulla (okei, aamupäivällä kun heräsin) astahdin keijun kepein askelin vaakaan. Pakko oli kattokaas keventää askelta, lasivaaka. Jep, miettikää, rivakka askel -> vaaka rikki ->veri lentää. No, katsoin vaakalukemaa (näin sen mahani takaa vielä, mikä on mun mielestä ihan kiva juttu) (toisaalta luku oli niin masentava, että ois voinu jäädä näkemättäkin). 

Vaaka näytti (valehteli), että laajentumaa ja kasvamista (ei henkistä) oli tapahtunut viikossa 300g. KOLMESAATANASATAA GRAMMAA. PLUSSAA, siis jollei joku jo tätä kriisitilannetta tajunnut. 

Homma selkee, tän on mentävä taas ihan HC touhuks. Ei auta pikku keventelyt ruokavaliossa, kroppaa vaan alkaa vituttaa se sellanen touhu. Kunnon kitudietti. Sitä se kaipaa. Kuntorääkkiä. Spinningiä niin että toosa vinkuu (jonkun tason vois koittaa säilyttää täällä blogissa, ei näytä onnistuvan). Kahvakuulakuolemaa. Kaikkea sellasta. 

Yhden asian jo kuulkaas teinkin, tutustuin aitoon nakkilalaiseen naisten alakertaan. Aika paljon jännitti. Antaa kuvien nyt puhua puolestaan. 

Nahkainen…no, tollanen alakerran juttu.

Siis vähintään….

Vibraattori. Värisee huolella.

Mielenkiintoinen oli reissu. Kauhee hiki oli, kun lopetin tutkimusmatkan. Onneks oli ohjattua toimintaa,  kyllä ois ollut hukassa, jos ominpäin olis tutkinut. Voin nyt tähän väliin sanoa, että sori miehet, tää oli vaan naikkosille. Ja teille ihanille naikkosille voin kertoo, että tällänen kiertoharjoittelu on aika kivaa treeniä, varsinkin jollei perinteiset salitouhut ole mieleisiä. Oon kyllä käynyt ton siippani kanssa ihan tavis salilla, se on ihan oma lukunsa se, ihme kun ollaan vielä naimisissa.

 Anyway, laitan lisäkuvia Nakkilan Kuntokeskuksen uudesta NAISTEN ALAKERRASTA, joka on NKK Easy nimeltään( naisten alakerta ei kyl oikeesti oo mikään iisi, siis se real thing). 

Tämähän ei ole mikään maksettu mainos, tota Nakkilan Kuntokeskusta mainostaa ihan omaks ilokseen, se on huippuhieno paikka ja asiakaspalvelu on huippua. Pete <3 

Circuit eli kiertoharjoittelu tehdään sellaisilla laitteilla, missä ei istuksita  juoruumassa, vaan oman kehon painolla painellaan menemään, 50 sekkaa tehdään, nopee vaihto ja seuraava laite. On tehokasta, kun tekee kunnon vastuksella. Tai ylipäätään menee sinne salille :D Aika vähis on ollu kerrat tähän asti. Löytyy ohjattuja tunteja ja saa mennä myös omin päin touhottamaan.

No niin, sitten kun toi virallinen saliosuus on nopeesti käyty läpi, Naiset, pääsemme pääasioihin. Sieltä alakerrasta löytyy myös huippumoderni solarium. Ihana valaistus, ihan kun ois reissussa. En puhu nyt mistään huumereissusta. On palmuseinää ja kaikkea. Viihdytän itseäni tuolla kyllä seuraavalla kerralla. Ja en siis SILLAI!! Vaan menen ruskettumaan.

K18 room.

Jos kahvihammasta kolottaa, ei muuta kun cappucinot porisemaan. Luksusta, eikö.

Hierova suihku. Komia.

Hierova tuoli. Pakko testata. Varmaan sattuu. On meinaan eukko aika jumissa. Protein Smoothiet löytyy jääkaapista. Että ei oo tekosyitä sännätä treenin jälkeen vastapäisen marketin suklaahyllylle.

Pussauskoppi. Ei vaiskaan, oiskin. Paitsi ettei tuolla oo miehiä. Tää on infrapunasauna. Täst mää niin tykkään. 
Toi NKK:n alakerta on kiukustuneelle, tahi parisuhdekriisitilanteessa olevalle (eli kiukustuneelle) naiselle kiva paikka, voi tiuskasta ukolleen, että käväsempäs salilla. 

Sitten treeni (tunti venyttelyineen), solarium, välikahvit, infrasauna, tankkaus prodesmoothiella, hierova suihku ja hierontatuoli ja loppukahvit. Sellaset 4h saa menemään kepeesti aikaa. 

By the way NKK Easyyn saa käydä tutstumassa ihan for free, eli ilmaseks. Kannattaa käydä. En keksi mitään negatiivista paikasta, paitsi sen yhden laitteen, vibratrim. Laitan teille youtube-videon samantyyppisestä laitteesta. Varmaan kiva, kun joku pikkuperseinen siinä vähän väristelee, mut jumankekka kun minä menin siihen ja se kaikki massa hanurissa ja reisissä ja mahassa ja kaksoisleuoissa ja vaikka missä alkoi täristä ja väristä…huh huh….. 

A) se oli pelottavaa 

B) se värinä ei loppunut (viikkoon) 

No, mutta tässä joku randomi video , ihan sattumalta valittu, en yhtään kattonu onko siinä millanen laite, mies vai nainen (hitto ku sil on noin pitkät sortsit, damn!! HUUUUAAAAH!) Lähempää (naama näytössä) videota katseltuani, huomasin, ettei laite ei ole ihan sama, kun tuolla easyssa vissiin, mutta who cares. Katsellaan nyt tuon herrasmiehen työskentelyä hetki. Mä en tehny tota liikettä joka kait on punnerrus, mä vaan seisoin siinä ja löllyin. Kyllä se kuulkaas on nyt tämänkin luuskan kohdalla sellanen juttu, että jottain pitää tehrä. Aattelin ny ens hätään olla syömättä ja urheilla hulluna. Vitsi mikä fitnesskissa musta tuleekaan. Tai sit kuolen huomenna jo puoliltapäivin vierotusoireisiin, goodbye vaan mäkkäri (taas kerran) ja muut mässyt ja tervetuloa vihersmoothiet (hyi helvetti) ja kuntosali(n solarium) . 

Tässä mun tavoitteet:

1. Osta uusi smoothiekone. 
Vanhakin on hyvä, mutta nyt markkinoille on tullut tällanen OBH Nordican Smoothie Twister :

Siis pakko saada. Tekee suklaapirtelön, eikun smoothien suoraan pulloon. Kätevää.

2. Laihdu ja varaa matka New Yorkiin 


See, helppoo kun heinänteko. Ei muut ko hommiin. Haluutteko kuulla välituloksia, ette varmaan, koska ette ikinä usko että niitä ees syntyis. Mut aattelin ilmotella silti. 

Kiitti ja hei,

Iina
(lihavoin ton oman nimeni, kavennan sen sit ku kapenen itekin)


1 kommentti:

  1. : D :D :D

    Keep sending the LUUUV.

    Johanna

    VastaaPoista